SERGI PLA CANVIA LA DINÀMIA DEL PARTIT A LA SEGONA PART

Probablement el partit davant el Cemex Patín Tenerife era un partit trampa. Un matx que d’entrada, hi ha més a perdre que per guanyar. El millor de l’enfrontament davant els canaris, òbviament la victòria. una més. El Roncato Patí Vic torna a ser líder provisional de l’OK Lliga. Fantàstic.

Amb tot, a la primera part els seguidors osonencs van veure un partit fluix. Potser la derrota davant el Liceo condicionava la situació. Davant els illencs només valia la victòria. A la primera part van passar molt poques coses per explicar. L’exjugador del Roncato, Quim Pujadas, va ser ovacionat al retornar a l’Olímpic.

A la mitja part 0 a 1 en contra. L’ex del Liceo Josama Alen va fer pujar el gol a tretze segons de la mitja part. Por a l’Olímpic.

Ferran Pujalte va reaccionar i va donar entrada a Sergi Pla. El vigatà feia forces partits que no comptava amb cap minut de joc. Tot i la inactivitat, la jove promesa vigatana va ser l’autèntic revulsiu del partit. Amb ella a la pista es van veure les jugades més verticals cap a la porteria de Nicoletti. El joc del Roncato va ser molt més vistós i la superiorat local va anar de menys a més.

Cal fer esment al bon joc del Cemex Tenerife i al bon plantejament tàctic del seu entrenador Mateo de Ramon. Els canaris són un equip sòlid i amb les idees clares. El títol europeu de la CERS de la darrera temporada no va ser una casualitat.

En la recta final del partit, la superioritat del Roncato va tenir traducció al marcador amb dos gols d’Adroher i de Torra. Al final, el resultat encara es podia haver ampliat més.

Font: Dorsal