OK LLIGA. PAVELLÓ OLÍMPIC DEL CP VIC. A LES NOU DEL VESPRE: CP VIC – LICEO

Aquest vespre el pavelló Olímpic del CP Vic viurà un dels partits més esperats de la temporada. El CP Vic rebrà la visita del Liceo Corunya a partir de les nou del vespre.
Els dos equips arriben a aquest partit en un gran moment de forma. Els gallecs són líders amb sis victòries en sis partits. El CP Vic hi harriba també invicte, amb quatre victòries i dos empats en aquests primers partits de l´OK Lliga. El Barça és segon amb només un punt més que el CP Vic, però el de Gaby Cairo ja han perdut un partit aquesta temporada i d´aquesta manera vigatans i gallecs són els dos únics equips invictes dins l´OK Lliga.

El Liceo, amb 47 gols a favor és l´equip més golejador de la competició. El Liceo porta una mitjaça de gairebé 8 gols per partit. El CP Vic, en canvi, és l´equip que ha rebut menys gols. Carles Grau només ha rebut 7 gols en aquests tres primers jornades. L´estrella del Liceo, Jordi Bargalló, ja ha marcat 14 gols en els sis partits disputats fins ara.

EL RETORN DE LUCAS ORDOÑEZ

La presència de l´argentí Lucas Ordoñez a les files del Liceo també serà un dels atractius afegits pel partit d´aquest vespre a l´Olímpic. L´argentí va ser un dels jugadors més valorats en les dues temporades que va jugar dins el CP Vic. Lucas ja ha marcat vuit gols en els sis partits d´aquest inici de lliga. Dins els gallecs, a part de Bargalló i Lucas, també han mostrat una gran facilitat golejadora Josep Lamas i Toni Pérez, amb nou gols cada un.

«L´AFICIÓ, CLAU»

Pel partit d´aquest vespre, el suport de l´afició es valora com a clau des del vestidor del CP Vic, el mateix tècnic Ferran Pujalte assegura que «En partits com aquest, sempre és necessari fer valer el valor pista a favor».

Font: Dorsal