La final four del Palau Blaugrana ja coneix dos dels seus quatre participants. Dins el grup A, el Barça va superar aquest dissabte el Follonica italià per 5 a 3 i d`aquesta manera es va classificar per la final four que es disputarà els dies 10 i 11 de maig en el mateix Palau Blaugrana del FC Barcelona

I dins el grup D, l`equip classificat és el Liceo. L`equip gallec va superar aquesta jornada el Noia Freixenet per 3 a i d`aquesta manera va obtenir la seva classificació matemàtica per la final four. En el partit jugat a l`Ateneu els gallecs també havien guanyat 1 a 2.

En el grup C la primera posició l`ocupa l`equip gallec del Candelària amb dotze punts, el Reus es segon amb deu. En la darrera jornada però, l`equip portuguès ha de visitar la pista de l`equip català. El Reus podrà signar la classificació a la seva pista.

El que ja és un fet es que en la final four d`aquest any no hi haurà cap equip italià, i si s`acaben classificant Reus i Vic, els quatre classificats seran de l`OK Lliga, tres catalans i un gallec.

Font: Dorsal