4 SETMANES KO

Borja López, un dels jugadors amb millor forma les darreres setmanes haurà d’estar quatre setmanes de baixa per culpa d’un fisura al dit gros, com ell mateix diu «l’unic que puc fer es esperar a que quedi ben soldat, cosa que en teoria ha de ser en 4 setmanes, que es compliria el cap de setmana dels alemanys». El carismàtic jugador ja nova poder jugar el darrer partit davant el Lloret.

Borja explica que «ara per ara porto una fèrula a mode de guix per immovilitzar i he començat un tractament per agilitzar el tema de la soldadura…esperant avançar alguns dies».

«La meva idea és seguir treballant físicament per estar a tope de cara a la Copa del Rei i esperar a que es soldi ràpid per poder treballar amb certa “normalitat”»

Sobre la seva possible reaparició, Borja explica que «El tema de jugar no se com anirà xq depenc del dit, així que lo primer es que es recuperi bé i que no em porti problemes més endavant».

Sobre el privilegi de ser líders, Borja argumenta que « ha de ser una satisfacció tan per nosaltres, com pel club, com pels aficionats…que a aquestes alçades de la temporada estiguem al lloc que estem i que haguem pogut trencar una mica la històrica superioritat del Barça. Tot i això em de ser conscients que ara per ara només és anecdòtic pq encara ens queden 6 partits molt durs d’aquí al final».

Font: Dorsal