UN 50% MENYS DE GOLS
Carles Grau va camí de batre els rècords més complicats en la història de l’hoquei patins. Des de la primera jornada és el porter menys golejat de la competició. Dins les tres primeres jornades ja va batre el rècord de tota la història de la Divisió d’Honor i l’OK Lliga, en no encaixar cap gol en les tres primeres jornades, i ara, ha tornat ha signar un fet més que elogiable, ja que en les tres darreres jornades, Calafell-Vilanova-Maçanet, tampoc ha rebut cap gol de jugada.

A més, la diferència amb el segon porter menys golejat és exagerada, Grau només porta 26 gols en contra, la parella del Barça Sergi Fernández-Aitor Egurrola n’ha rebut 39, i l’osonenc del Liceo Xavi Malian, 41.
Els porters del Barça han rebut un 50% més del gols que no pas el CP Vic.

Carles Grau argumenta aquesta situació com «el resultat de la feina que fa tot l’equip. Em sento molt protegit, l’equip defensa bé i m’arriben menys boles i també em tapen molt bé els trets exteriors».
Grau no amaga però que «quan miro la classificació i veig els pocs gols encaixats soc molt feliç. La temporada passada ho vaig passar molt malament i ara estem en una bona línia. L’objectiu és seguir millorant».

La seva excepcional temporada fa que dins l’entorn de l’hoquei ja hi ha qui el situï com a futurible a la selecció absoluta, Grau creu que és molt precipitat: «Jo encara soc molt jove i estic en procés de millorar. Tinc moltes ganes de treballar i seguir millorant amb molts aspectes. La selecció la veig encara lluny, tot i que seria una il·lusió pel futur. Actualment penso que Sergi Fernández és força superior».

Font: Dorsal