COMENÇA L’OK LLIGA
Aquest cap de setmana es disputa la primera jornada de l’OK Lliga 2011-2012. Ja fa cinc mesos que es va acabar la 2010-2011. Com en les darreres edicions, la competició es disputarà en forma de lliga regular sense play-off.
El Roncato Patí Vic s’estrenarà aquest dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre a la pista del CP Calafell, un dels nous a la categoria.

El capità del Roncato Patí Vic Titi Roca explica que dins l’equip «hi ha moltes ganes de començar la temporada. L’equip està entrenant molt fort i amb molta il.lusió».

Amb Carlos Figueroa a la banqueta com a principal novetat, Titi Roca argumenta que «aquesta temporada veurem un Roncato força diferent. Figueroa té una clara i precisa aposta per l’hoquei que ell vol de l’equip».

El nou entrenador podrà comptar amb tots els seus jugadors. El partit també representarà el debut del porter Carles Grau. El campió del món Titi Roca, i el subcampió Lucas Ordoñez, ha han agafat el ritme de l’equip després de la disputa del mundial de Sant Juan.

CP CALAFELL, 30 ANYS DESPRÉS

El CP Calafell ha tornat a l’OK Lliga després de 30 anys sense pujar-hi. L’equip de Pere Vairas ha renovat l’equip amb jugadors experimentats.

La principal novetat és precisament a la banqueta, ja que el nou entrenador és l’exjugador del CE Noia Pere Varias. Varias no s’ha cansat de dir que l’equip s’ha de posar el llistó ben amunt si realment volen aconseguir mantenir-se. Entre les cares noves d’aquesta temporada hi ha jugadors que ja han estat a la màxima competició com Marc Coy, Quim Pujadas o bé Jordi Aragonès, aquest últim cedit pel Noia.

Font: Dorsal