Perdre de penal a Riazor a manca de trenta segons pel final és dur. Era penal? probablement la mateixa jugada dins l`àrea de Jaumet Llaverola no s`hauria senyalitzat, però els dos penals penalitzats a favor del Roncato Patí Vic anteriorment van provocar que la parella arbitral castigués el conjunt vigatà amb una sanció que marcaria el resultat final del partit.

I si ens hem de quedar en la vessant positiva del matx, novament destacar l`actuació de Sergi Pla en els minuts que va ser sobre el parquet. Durant uns minuts les triangulacions entre Pla-Titi-Adroher, van ser veritablement espectaculars.

Pujalte afrontava el matx amb la recuperació de Romà Bancells i de Borja López. Torra i Carbó segueixen lesionats. Els gallecs van jugar molt accelerats i van buscar la porteria de Fernández des de bon principi. La primera part va acabar amb 1 a 0, tot estava per decidir. I la represa va començar amb el 2 a 0 local. Les coses pintaven malament.

El Roncato Patí Vic va auto superar-se i es va tornar a situar dins el partit. Els de Pujalte van igualar la diferència gràcies a dos gols de penal de Titi Roca. El joc i el partit era del Roncato. Pla va estavellar una bola al pal quan ja es cantava el 2 a 3. Titi i Borja van tenir dos u contra u consecutius davant Llaverola. La bola mai va entrar.

I en canvi a trenta segons del final, Payero de penal, situava el 3 a 2. El matx va acabar amb eufòria local i uns jugadors del Roncato del tot decepcionats. Després de fer el més difícil, havien acabat perdent el partit. Ara dimarts derbi contra el Güell Voltregà a l`Olímpic. A partir de dos quarts de deu i amb la baixa per acumulació de blaves de Titi Roca.

Font: Dorsal.