LA VICTÒRIA ÉS LA MILLOR CONCLUSIÓ DEL DEBUT EUROPEU

Primer partit, primera victòria. El Roncato Patí Vic comença l’assalt a la tercera fase final consecutiva amb una victòria davant el Toyota Valdagno, probablement el rival més directa dins aquest grup que l’equip de Pujalte comparteix amb el Barça i els alemanys.

L’Olímpic va tenir una bona entrada, amb uns 1500 seguidors que van està sempre al costat del Roncato. Cal destacar la presència de la nova Penya Universitària del Roncato Patí Vic. El gol nord va ser seu. El gol sud, com sempre, pels infatigables integrants de la Penya Vigatans 1705.

Amb aquesta victòria l’equip de Pujalte comparteix la primera posició del grup al costat del Barça, que aquest divendres va guanyar a Alemanya per 2 a 7. Els dos primers es classifiquen per la final a vuit.

i el partit davant els del Vèneto italià va començar de la millor manera possible. Al minut de joc gol del capità Titi Roca. La història del derbi es repetia. Tota la primera meitat va ser de domini del Roncato, però va faltar definició davant la porteria defensada pel porter argentí del Valdagno. Un Valdagno que en aquest partit debutava dins la màxima competició europea de clubs. La darrera temporada van perdre la final de la CERS davant el CP Tenerife.

Abans de la mitja part Marc Torra feia pujar el 2 a 0 en un brillant contracop. Malauradament, només 22 segons després, els transalpins anotaven el 2 a 1, resultat amb el que arribaria la mitja part.

i la segona part va començar com la primera, gol ràpid de Jordi Adroher als 23 segons de joc, aquesta vegada de penal. Aquest 3 a 1 va provocar el canvi en la dinàmica dels jos dels italians. El Valdagno va voler trencar el partit amb faltes, xocs i fins i tot amb diferents simulacions de faltes i d’agressions. Els àrbitres portuguesos no van està a l’altura de la situació i la seva complicitat va beneficiar a l’equip visitant. El Roncato tampoc va tenir arguments per acabar de marcar diferències a l’electrònic. A 2,90 del final el veterà Dario Rigo va situar el 3 a 2 definitiu en un contracop.

El Roncato Patí Vic es va mostrar més superior que no pas aquesta diferència mínima del resultat final del partit. El públic vigatà va acomiadar amb una tancada ovació als jugadors dels dos equips, fet que va ser agraït pels jugadors del Vèneto acomiadant-se de l’Olímpic aplaudint al públic del Roncato Patí Vic. Esportivitat total.

Font: Dorsal