EXHIBICIÓ DE SERGI FERNÁNDEZ

Nova victòria del Roncato Patí Vic. Aquesta vegada davant un gran Vilanova l’Ull Blau. Un triomf per la mínima i en el qual el porter Sergi Fernández hi va tenir molt a dir. L’internacional del Roncato va signar una autèntica exhibició sota els pals.

Els primers minuts de matx van ser osonencs, però la manca de gol va permetre els del Garraf anar agafant confiança. De fet, l’estadística de la primera meitat diu que els blanc i verds van tenir més ocasions de gol que no pas els blanc i vermells.

Sobre la pista hi havien dos conjunts sòlits, dos conjunts que són líders dels seus grups dins la Lliga Europea de clubs. A la mitja part empat a zero.

Els segons vint-i-cinc minuts van ser molt més locals. El Roncato va dominar el partit. Pujalte va fer moure la banqueta i aquesta realitat va aportar més dinamisme al Roncato. El gol es va fer esperar molt, abans d’arribar, Adroher i Torra van desaprofitar dos penals.

I el gol, l’únic del partit, el va signar el capità Titi Roca. Un gran gol, i un gol molt celebrat dins i fora la pista. Els del Garraf el van protestar, especialment el porter, i va haver de ser, en una increïble situació, el fotògraf Joan Mill del setmanari Osona Comarca, el qui va haver d’ensenyar una foto seva per demostrar al porter i el tècnic del Vilanova que la bola havia entrat a la porteria.

En la recta final del partit el Vilanova Ull Blau va perdre els papers. Marc Torra va rebre una agressió que el va enviar a la banqueta i que va provocar moments de molta tensió a l’Olímpic.

Amb aquesta nova victòria, el Roncato Patí Vic tanca una primera volta de l’Ok Lliga magistral.

Font: Dorsal