El Roncato Patí Vic rebrà la visita del FC Porto el 16 o el 17 de març. L`equip De Ferran Pujalte haurà de guanyar a l`equip portuguès per 4 gols de diferència per classificar-se per la final four del palau Blaugrana.

La transcendència del partit ha fet que la Ràdio Televisió Portuguesa ja hagi sol•licitat a TV3 la possibilitat de donar el partit en directe. Pels lusitans obtenir el pas a la final four a l`Olímpic vigatà significaria un gran èxit i la televisió el vol oferir per Portugal i per tot el món a través del seu canal internacional. En països d`estreta relació amb Portugal i amb tradició d`hoquei, com Angola, Moçambic o Macau, els partits d`hoquei donats per la televisió portuguesa tenen molta audiència.
Des del Club Patí Vic no es valora cap problema per jugar diumenge i no dissabte, ja que hi ha la seguretat de que el pavelló Olímpic viurà un ple històric en aquest partit. Segur que serà un d`aquells partits que es recorden moltes temporades. Un veritable partit del segle. L`objectiu serà obtenir la classificació per segona vegada consecutiva per la final four europea.

A més, dins el vestidor hi ha més ganes que mai de superar aquesta eliminatòria. El FC Porto i els seus jugadors van tenir una actitud molt prepotent en el partit que al final van guanyar per 4 a 1 a la seva pista.

Font: Dorsal