El Proinosa Igualada s’ha convertit en el botxí del Roncato Patí Vic aquesta temporada. L’equip de la capital de l’Anoia ha superat l’osonenc en els dos partits de la fase regular de l’OK Lliga. El matx, de fet, va ser força igualat, però la manca d’efectivitat en atac d’aquest Roncato sembla una evidencia. En els tres partits de la segona volta només ha marcat dos gols.
Primera part amb resultat negatiu del Roncato Patí Vic. Els equips de Ferran Pujalte i Joan Carles van jugar uns primers vint-i-cinc minuts de característiques semblants. Molt rodar la bola però poca verticalitat davant la porteria contrària. Els dos conjunts van signar uns minuts de joc molt igualats.
Els dos tècnics no van moure la banqueta durant els primers deu minuts de matx. En la recta final de la primera meitat si que hi van haver molts relleus.
L’únic gol de la primera meitat va arribar gràcies a un tret de lluny de l’exjugador de l’Alcoi Marín.
A la segona part la dinàmica de partit no va variar gaire. Primer Titi Roca va aconseguir igualar el partit sobre els tres minuts de la represa gràcies a una falta directa.
L’HC Igualada va ser capaç de tornar-se a situar per davant en el marcador i ja no van deixar aquesta avantatge fins el final. Les oportunitats es van repartir a les dues porteries, però els dos porters ho van parar tot en els darrers minuts de partit.

Font: Dorsal.