MARCANT DIFERÈNCIES

Guanyar, guanyar o guanyar. Aquest era l’objectiu pel Roncato Patí Vic en el matx contra el CP Monjos i el conjunt de Gerard Pujol va aconseguir l’objectiu. De fet, el 4 a 3 final, no mostra la superioritat del conjunt vigatà dins el partit.

El Roncato va portar el pes del partit de de l’inici. Els de Santa Margarida van jugar un joc especulatiu buscant les seves oportunitats en les errades del Vic. Els primers vint.i.cinc minuts van comptar amb molts oportunitats locals, que estaven mostrant un joc molt superior als del Penedès. Destacar també la bona actuació del porter del Roncato, Carles Graus, que va resoldre amb aturades de mèrit tots els trets dels veterans jugadors visitants.

En la recta final de la primera meitat, un providencial Jordi Carbó va materialitzar l’1 a 0 i va donar pocs segons després una excel.lent assistència a Titi Roca que va permetre anar a la mitja part amb un clar 2 a 0.

Els primers minuts de la represa van ser dolents pel Vic. El Monjos va sortir a buscar el gol i Pujol es va veure obligat a sol.licitar un temps mort que després va trobar a faltar dins el darrer minut del partit.

A mesura que la segona part va avançar, el Roncato va recuperar el domini i es va situar amb un 4 a 0 contundent a l’electrònic.

El CP Monjos, ja amb tot perdut, va intentar trencar el partit dins els darrers dos minuts i ho va aconseguir. Amb una mica de sort van sumar tres gols consecutius que van fer acabar el partit amb un ajustat 4 a 3 final.

Font: Dorsal