El Roncato Patí Vic segueix líder. L’equip de Ferran Pujalte no s’arruga davant el colze a colze que manté des de fa vàries jornades amb el FC Barcelona. En aquesta jornada, El Barça va superar el Reus Deportiu per 3 a 0, però la diferència de gols segueix favorable al Roncato.

A Lloret l’equip vigatà es va mostrar com un conjunt intel•ligent. Van portar sempre el ritme del partit i van guanyar amb autoritat absoluta. Van guanyar amb la potestat de ser millors.

Els de la Selva, molt necessitat de punts, són un conjunt amb experiència. No ho van fer malament. Van jugar un partit amb precaucions. Eren conscients que davant i havia un líder sòlid. El desenllaç del matx es va començar a escriure amb el 0 a 1 del capità Titi Roca sobre l’equador del primer temps. En Titi ja porta cinc gols aquesta temporada.

El 0 a 1 a la mitja part va ser curt. I a la represa el Lloret va sortir amb un aire només una mica diferent. Els de Tibau volien assetjar la porteria de Sergi Fernández, però tampoc volien regalar el partit en defensa. El Roncato va seguir en la seva línia. Eren simplement millors que no pas el rival. Probablement un resultat lògic hauria set un 1 a 6 o 2 a 7, però Sergi Fernández va ser capaç de tornar a deixar la seva porteria a zero. I el Roncato només va poder marcar el 0 a 2 gairebé al final del partit. Això sí, el gol de Marc Torra, va ser una autèntica genialitat aplaudit pel públic local. I ara, el proper dimarts el Noia Freixenet a l’Olímpic a partir de dos quarts de deu.

Font: Dorsal