EUROPA EN JOC

El Roncato Patí Vic es desplaça aquest cap de setmana a Alemanya per jugar a la pista de l’ERG Iserholn el primer partit de la segona volta de la fase regular de la Lliga Europea de clubs.

L’equip de Gerard Pujol ha d’obtenir la victòria per seguir mantenint les seves aspiracions intactes per classificar-se per la fase final de la competició. Fins ara el Lodi italià domina el grup amb tres victòries en tres partits. Després d’aquestes tres jornades sembla que Benfica i Roncato Vic s’hauran de disputar la segona posició que dóna dret a la classificació.

El partit es jugarà aquest dissabte a partir de les vuit de la tarda.

1r Amatori Lodi (Itàlia), 9 punts
2n SL Benfica (Portugal), 4 punts
3r Roncato PATI VIC, 4 punts
4t ERG Iserlohn (Alemania), 0 punts

www.erg-iserlohn.de

Iserholn és una ciutat alemanya situada a la Renània del Nord, amb capital a Düsseldorf. L’hoquei gel és l’esport rei a la ciutat. El seu equip són els Roosters. Iserlohn és una localitat propera al riu Ruhr i compte amb uns 100.000 habitants.

Els Roosters d’Iserlohn és un equip d’hoquei sobre gel professional. Són membres de la Lliga Deutsche Eishockey des de 2000 i juga els seus partits com a local en el Iserlohn Eissporthalle que també es coneix com Eissporthalle am Seilersee.
Els Roosters tenen molts fans i compten amb un de les aficions d’hoquei gel més grans a Europa. Juguen en un pavelló amb capacitat per 5000 persones.

L’any 1987 van estar envoltats d’una forta polèmica, quan el dirigent libi Muammar el Gaddafl, aprofitant una fallida de l’equip per 1,5 milió d’euros, va voler posar publicitat a les seves samarretes amb el nom de “Llibre Verd de Gaddafi”. Al final, la federació va prohibir l’anunci.

Font: Dorsal