No hi ha hagut color. S’ha repetit la història de la SuperCopa d’Espanya. El Roncato ha repetir victòria davant el FC Barcelona. I l’equip de Quim López ho ha tornat a fer de manera clara. El Roncato Patí Vic ha dominat els cinquanta minuts de partit. El Barça mai ha anat per davant a l’electrònic. El resultat final, 4 a 2, molt curt pels mèrits del Roncato. L’equip de Quim López es situa líder en solitari i únic equip invicte dins l’OK Lliga. El títol ja no és un somni.

L’equip de Quim López enganxa i l’Olímpic gairebé s’ham emplenat per veure el matx. Dins la pista, un gran espectacle. La festa ha començat abans del partit. Els dos conjunts han sortir amb pancartes demanant que aquest diumenge votem per la independència. Aplaudiments dels seguidors.

De fet, dins els dos primers minuts, el Roncato ja ha gaudir de dues ocasions clares. El primer gol no ha arribat fins a l’equador de la primera meitat, Miquel Masoliver acabava de sortir a la pista i Marc Torra ha segellat un gol de crac. El Barça ha tardat nou minuts per fer pujar el seu primer gol, ha ser el torellonenc Sergi Panadero. Un bon contracop també.

PENAL DE COMPENSACIÓ

A dos minuts del final de la primera meitat, el capità Titi Roca feia pujar el 2 a 1 de penal amb una gran execució, clara i neta. Els àrbitres però, només han tardat sis segons en sancionar el Vic en un penal. Mia Ordeig ha superat a Sergi Fernández en el rebuig del penal. Mitja part amb empat a dos.

En els primers minuts de la represa els àrbitres han canviat de criteri pel que fa a la senyalització de faltes. De fet, en tota la primera meitat el Roncato havia set sancionat amb 4 faltes, just les mateixes que en els primers quatre minuts de la represa. En aquest parcial de partit, els àrbitres han castigat el Roncato.

La reacció ha arribat amb un gol de Romà Bancells, ha set una mitja volta en una jugada individual. El Roncato s’avançava per tercera vegada a l’electrònic en el minut 8 de la segona meitat.

MINUTS D’EXHIBICIÓ VIGATANA

Amb el 3 a 2 el Roncato Patí Vic ha jugat els seus millors minuts d’aquesta temporada. Només les bones intervencions d’Aitor Egurrola han impedit una golejada històrica.

El públic de l’Olímpic ha gaudit de valent de la festa del partit. Els jugadors han anat a més a mesura que el partit es jugava. A set minuts del final Ferran Pujalte ha demanat un temps mort per fer l’últim intent del Barça. Tot inútil. El Roncato ha llegit més que bé els darrers minuts i no s’ha deixat sorprendre en cap ocasió.

Dins l’últim minuts, i amb total sensació d’impotència, Ferran Pujalte a fet seure Egurrola i ha situat a cinc jugadors de pista en joc. Ha set el darrer error del Barça. El Roncato, en la primera ocasió, ha clavat el 4 a 2 definitiu. Miquel Masoliver, com a la SuperCopa, botxí del seu exequip.

Els últims segons han servit per compartir festa entre públic i afició vigatana. El Roncato Patí Vic acaba la jornada com a líder en solitari i únic equip invicte dins l’OK Lliga.

ELS SEGUIDORS TENEN UN SOMNI

Els seguidors del Roncato tenen un somni: guanyar la primera OK Lliga del Roncato Patí Vic.

Font: Dorsal