El Roncato Patí Vic haurà de guanyar a Alemanya per ser a la fase final de la Lliga Europea. Amb el pavelló Olímpic gairebé ple, l’equip de Ferran Pujalte ha caigut davant el FC Barcelona per 1 a 3.
El destí del partit s’ha practicament escrit al llarg de la primera meitat. En aquest periòde de temps els blau i granes han estat simplement superiors als blanc i vermells.

Els de Paüls han deixat clar que el seu joc va a més a mesura que la temporada s’acosta al final. El Barça ha fet un joc molt seriós i han estat sempre molt concentrats i ficats dins el partit. El Roncato Patí Vic ha donat la sensació d’aportar només espurnes de qualitat. Un contracop de Carlitos López i Sergi Panadero ha servit per a que el de Torelló fes pujar el 0 a 1 a l’equador del primer temps. Panadero ha sorprés Fernández pel pal curt de la seva porteria.
Als disset minuts Miquel Masoliver fa pujar el 0 a 2. L’Olímpic ho veu malament.

Pujalte sol.licita un temps mort. Aquest no aconsegueix fer variar la dinàmica del partit. De fet, fins a la mitja part, el Barça controla el partit. El Vic només intimida en jugades aillades.

Els primers minuts de la represa aporten il.lusió als seguidors locals. Egurrola ha de mostrar les seves qualitats en diferents jugades consecutives.. L’1 a 2 es veia a prop, però quan millor jugava el Roncato, Lluís Teixidó sentencia el 0 a 3 en un contracop sol davant Fernández. El Roncato havia perdut la bola en atac. El de Sant Hìpòlit travessa la pista tot sol i marca.

El joc del Roncato Vic va a més a mesura que avança el partit. El primer -i únic gol-, no arriba però fins a nou minuts del final. Bancells desvia una bola de Titi Roca. A partir d’aquí la superioritat local es total. Els jugadors locals fan mèrits per aconseguir -com a mínim-, un gol més que no arriba. Puajlte mou bé la banqueta en aquests darrers minuts, però no aconsegueix premi a l’electrònic.

Al final, decepció per la derrota, però il.lusió per els bons darrers minuts de partit i, sobretot, pel fet que per ser a la fase final només cal guanyar a Alemanya en la darrera jornada. Un fet que tothom hauria signat abans de començar la competició.

Font: Dorsal