TOVA DEFENSA

El Roncato Patí Vic va empatar a cinc gols a la pista del CP Monjos en un partit que tocava guanyar. El conjunt de Carlos Figueroa en va fer de fredes i de calentes al llarg del partit. Ningú comptava dins l’equip deixar escapar dos punts a Santa Margarida i els Monjos.

L’equip vigatà va jugar uns grans primers 15 minuts en ataca. Les ocasions de gol van ser constants i el Roncato hauria pogut fer pujar a l’electrònic una diferència definitiva. No va ser així.

De fet, totes les bones sensacions que es van mostrar en atac, van ser sensacions definitives en defensa. L’equip, com en el dia del Barça, va encaixar 3 gols en un període molt curt de temps. Aquesta situació va trencar una mica la dinàmica del partit. Els locals van tenir opcions de tornar-se a ficar a un partit que per l’anàlisi dels primers 15 minuts no hi haurien tingut cap opció.

Un punt per la reflexió és també que tres dels cinc gols rebuts arriben gairebé després d’un gol dels jugadors del Roncato.

Tot i aquestes situació, en la recta final del partit el conjunt de Carlos Figueroa va fer mèrits i treball suficient per guanyar el matx. Però en aquests darrers minuts els àrbitres van fer un recital de decisions equivocades, perjudicant sempre el Roncato Patí Vic, que va impedir la victòria dels vigatans.

El darrer gol local va arribar després d’una més que contundent falta sobre Romà Bancells. I en els darrers minuts, els jugadors del Roncato van ser castigats per contínues faltes pels jugadors locals, unes faltes que els àrbitres no van voler veure. Aquest fet va impedir que el Roncato pogués disposar de la falta número 10. El CP Monjos va acabar, increïblement, amb 9 faltes.

Font: Dorsal