PARTIT INTEL·LIGENT

Aquest partits ha vegades són difícils de jugar. Rebre un equip alemany, on tothom té clar que hi ha d’haver golejada, pot tenir cops amagats. Aquest Roncato Patí Vic però, està demostrant ser un equip molt sòlid, sap jugar a les verdes i a les madures. Aquest dissabte ho va tornar a deixar clar.

Marcar el primer gol era important i els de Pujalte van necessitar només 61 segons per aconseguir-ho. El guió prescrit es començava a complir.

A la mitja part 3 a 0. Jordi Carbó havia donat una lliçó de lideratge, i Sergi Pla va tornar a signar les jugades més tècniques del partit. Amb tot, els germànics van donar una bona impressió. Dirigits des de darrera per Carlos Núñez, van saber estar a l’altura de les circumstàncies.

A la represa va arribar la golejada. Els de l’ERGI, ho van intentar tot, però van acabar enfonsats davant la superioritat d’un dels millors equips del món. En la recta final del partit van arribar els gols fins el 9 a 2 final.

I com equip gran que és aquest Roncato, hi va haver temps fins i tot per fer triomfar a tots els jugadors. Els júnior Xevi Terns va fer el 9 a 2 de penal. Els seus companys li van donar la bola per tal que fos ell l’encarregat de picar la penar màxima. Terns la va clavar a l’escaire. Terns és un dels fruïts de l’hoquei base del club que apunta més amunt. Internacional en diferents categories de base, el vigatà té una gran tècnica i un patinatge exquisit.

Font: Dorsal