TERCERA VICTÒRIA

El Roncato Patí Vic ha sumat a Maçanet de la Selva tercera victòria consecutiva a l’OK Lliga. L’equip de Quim López ha superat el SHUM al pavelló municipal de la població selvatana per un contundent 4 a 9. Tot i el resultat, el partit va tenir història.

L’equip vigatà va començar bé, molt bé. El conjunt blanc i vermell es va situar 1 a 3 i no donava cap opció als arlequinats. Només una incomprensible actuació arbitral del català Delfa i el madrileny Martínez va permetre als gironins tornar ha entrar al partit. De fet, la parella arbitral va castigar el Roncato Patí Vic amb constants penals i expulsions. Fins i tot Sergi Fernández va veure la blava per aixecar la mà en un penal. Increïble. El Roncato va haver de jugar amb dos i el porter. Miquel Masoliver va mantenir la bola, però al final, en la primera recuperació, gol del SHUM.

Tot i aquesta situació del tot inestable, el Roncato no va perdre mai els papers i va signar una actuació de superioritat total. Els rivals, dirigits per Marc Siscart, segon entrenador de Quim López en l’etapa del vigatà al SHUM, ho va intentar tot, però no van poder fer res.

En la recta final del partit el Roncato Patí Vic va signar la golejada, la primera de la temporada. De fet, i no és cap broma, el 4 a 9 final va ser un marcador curt pel que es va veure en el Municipal de Maçanet de la Selva.