El Roncato Patí Vic no va caure en el parany d`assetjar el partit contra els anglesos com si fos un partit a vida o mort, -pel que fa als gols, naturalment-. La golejada del FC Porto davant el Prato obligava el Roncato a guanyar per 27 gols de diferència per superar el goal average amb els lusitans.

El primer gol va tardar només setze segons en arribar. I en els primers cinc minuts l`electrònic de l`Olímpic ja mostrava un 4 a 0, a banda de quatre boles més que els de Pujalte havien enviat als pals. A la mitja part el Roncato “només” guanyava però 9 a 0.

I de fet, Pujalte ho va tenir clar, millor rodar jugadors i no entrar en una guerra en la qual els britànics no hi tenien absolutament res a perdre. A més, la seva manca de tècnica i de qualitat, moltes vegades era compensada amb un joc molt dur totalment impresentable. Hi va haver la sensació que la por ha sortir malparats pel que fa a lesions també va marcar la dinàmica del partit.

Ara, el Roncato Patí Vic haurà de superar el FC Porto per quatre gols de diferència per ser a la final del Palau Blaugrana.

Font: Dorsal