16 de maig de 2009

Ja tenim final de l’OK Lliga. Barcelona i Liceo es jugaran el títol de campió al millor de 5 partits a partir de dissabte vinent després que aquesta tarda el Liceo hagi eliminat al CP Vic en guanyar-lo per 3 gols a 1.

El Vic ho ha intentat tot i més, especialment els últims 14 minuts en què ha tingut al Liceo contra les cordes, però aleshores la diferència de dos gols ha resultat insalvable. Una mala primera part que ha acabat 2 a 0 ha condemnat a un Vic exhaust d’aquesta llarga temporada que acaba amb una nota altíssima, ja que ha guanyat la Copa del Rei, ha estat segon classificat de la fase regular de l’OK Lliga i ha aconseguit ser subcampió de la Lliga Europea per primera vegada a la història. Amb aquest partit, el Roncato Patí Vic també dirà adéu al tècnic dels últims anys, Ferran Pujalte, que tot sembla indicar que anirà al Barcelona. Amb ell, també sembla clar que hi anirà Jordi Adroher.

La nota negativa, i cal alçar la veu, és la nova falta de respecte que Televisió de Catalunya ha dedicat a l’hoquei patins i a tots els que el seguim. Sí, és cert que cal agrair que es retransmetin partits de tant en tant, però si es fa, que es faci bé. A falta de 4 minuts i mig algú ha decidit que era més important l’Elx – Girona de futbol que encara no havia ni tan sols començat. Des d’aquell moment ningú ha sabut res més del Liceo – Vic (ni tan sols s’ha utilitzat el recurs de la doble pantalla per poder seguir els dos esdeveniments) fins que s’ha tornat a conectar quan mancaven 45 segons. Ja ho vam viure a la final de la Copa del Rei en què les pròrrogues d’un partit de bàsquet de lliga regular van ser més importants que tota una final d’hoquei entre dos equips catalans. Dóna la sensació, per desgràcia, que el nostre esport només serveixi per omplir buits de programació…

Font: okcat.cat