NOU GRAN PARTIT DEL CP VIC DE FERRAN PUJALTE

El CP Vic va sumar una nova golejada aquest dissabte a la pista del SHUM Maçanet. L´equip de Pujalte va signar un partit brillant sobri i brillant, els selvatans no varen tenir cap opció en un final de partit espectacular del conjunt vigatà.
El Municipal de Maçanet de la Selva ha gaudit d´una bona entrada per poder presenciar el primer partit en competiicó europeu en tota la història del conjunt de la Secció d´Hoquei de l´Unió Maçanetenca. El CP Vic, però, ha marcat dins la pista les diferències que es poden veure també, entre els dos conjunts, dins la classificació de l´OK Lliga.

Sobre l´equador de la primera meitat Jordi Carbó signava el primer gol del partit, els gironins igualaven a poc de la mitja part. En els segons vint.i.cinc minuts un clar parcial de 0 a 4 deixa molt clara la història d´aquest partit d´anada dels vuitens de final de la Copa d´Europa de la CERS.

Al final del partit, satisfacció dins el vestidor vigatà per la nova victòria, tercera consecutiva a la CERS, amb vint gols marcats en aquests tres partits.

Font: Dorsal