DIUEN QUE EN PARTITS COM AQUEST ES GUANYA LA LLIGA

Diuen els analistes que els títols es guanyen en partits com aquest. Aquesta afirmació agafa encara més consistència si el seu format es de lliga regular. De fet, el millor del partit pels jugadors de Quim López ha set la victòria final. Segona victòria consecutiva a l’OK Lliga i tres punts més al sarró. I dins la bossa ja n’hi ha sis en dues jornades.

Un gol de Miquel Masoliver als 189 segons de joc semblava que el partit es podia acabar en golejada. No va ser així. El Tenerife, ben dirigit des de la banqueta per Mateo de Ramon, va saber provocar continuades inconveniències al Roncato Patí Vic. Mèrit especial per l’equip canari que poques setmanes abans de començar la competició encara no tenien clara la seva participació. De fet, tal com ells diuen, ara fan la seva mini pretemporada.

Marc Soler iguala el matx només dos minuts després del gol de Maso. El públic de l’Olímpic, una instal.lació que comptava amb una entrada important, començava a fer-se un tastet del partit que tenia al davant.

En la recta final de la primera meitat el conjunt vigatà va fer mèrits per un premi més elevat. Primer Sergi Pla es llueix en una excel.lent jugada individual, després Masoliver l’envia al pal, i finalment, Romà Bancells, a menys de dos minuts per la mitja part, situa el 2 a 1 a l’electrònic.

I a la represa el partit va ser un correcamins, un anada i tornada de porteria a porteria, amb domini, això sí, d’un Roncato Patí Vic que superava en tot als insulars. En una de les continuades jugades d’atac, Marc Torra va saber esperar fins a no tenir, gairebé, angle, per superar Nicoletti per baix. Era el 3 a 1 i els seguidors locals semblaven donar el partit per sentenciat. No va ser així.

Miquel Àngel Sánchez, letal com sempre, va tornar a situar el seu equip només un gol per sota. I en els darrers minuts, com aquell qui no vol, els dos àrbitres també van voler acaparar protagonisme. Els catalans Gómez i Castellnou van demostrar que encara els hi queden forces lliçons per apendre d’aquest nou reglament.

Al final, els dos equips van acabar amb tres jugadors de pista.
Al final, pel Roncato Patí Vic, la lectura més positiva va ser la segona victòria de la temporada.

Font: Dorsal