VA FALTAR ENCERT FINAL

El Patí Vic va jugar un bon partit a Oviedo, però caure davant un Reus Deportiu més encertat en els moments claus.
Probablement l’equip de Ferran Pujalte va fer el més difícil, remuntar un 0 a 3 en contra i tenir opcions clares per situar-se per davant a l’electrònic, però al final, les faltes directes van portar l’equip del Baix Camp cap a les semifinals contra el Liceo.

El partit va ser estrany, aquesta pista portàtil que no agrada a ningú sempre condiciona el joc de tots els equips. Els jugadors la detesten i aquesta realitat es tradueix amb moltes més imprecisions i falta de confiança en el joc. A Oviedo, a més, unes tanques reixades no donaven cap lògica en els rebuig de les boles.

L’efectivitat dels roig i negres dins els primers minuts va ser molt elevada. El Patí Vic, que va patir la baixa de Jordi Carbó per un procés gripal, va veure com el seu rival situava un perillós 0 a 3 a l’electrònic. Tot i la situació complicada, el Patí Vic sempre va mantenir la concentració i a la mitja part l’electrònic ja mostrava un ajustat 2 a 3. Totes les possibilitats eren obertes per a la segona part.

I en aquesta segona part, després d’uns primers minuts inestables, el Patí Vic va jugar uns bons minuts i va tenir opcions per donar la volta al marcador, especialment després que Rocasalbas situés l’empat a tres.

En els darrers deu minuts però, els petits detalls van ser decisius. El Reus va aprofitar la seva falta directa i el Vic no. L’equip de Pujalte va tenir opcions fins el final, però no va poder provocar la pròrroga.

Font: Dorsal