DILLUNS DIA 7 LA PRIMERA FINAL,
EL VIC ES JUGARÀ EL LIDERATGE CONTRA EL BARÇA.

El proper dilluns a partir de les nou del vespre el Roncato Patí Vic i el FC Barcelona jugaran al pavelló Olímpic. El dia i l’hora l’obliga la presència de les televisions: Esports 3 i Teledeporte. Tots dos conjunts arriben a aquesta quarta jornada amb dues victòries i un empat. De moment, cap dels conjunts de l’OK Lliga ha aconseguit comptar els partits per victòries.

El conjunt de Carlos Figueroa està signant un inici de temporada excel.lent, amb victòria a la pista del Calafell, segona victòria a l’Olímpic davant l’actual campió de l’OK Lliga, i amb un empat de prestigi aquest dilluns a la pista del Liceo, actual campió d’Europa. Els duels del Roncato contra els campions de la darrera temporada acaba aquest dilluns, quan el nou Barça de Gabi Cairo visiti l’Olímpic. El partit, per obligacions televisives, es jugarà sobre la pista sintètica de color blau que aquest mateix dijous s’instal.larà sobre el terratzo de l’Olímpic.

L’EQUIP S’HA GUANYAT LA PRESÈNCIA DE SEGUIDORS CONTRA EL BARÇA

El Roncato, després del decebedor final de la darrera temporada, està fent mèrits per a comptar amb la presència i el suport dels seus jugadors a l’Olímpic. Aquest dilluns l’Olímpic viurà contra el Barça un dels partits més esperats de la temporada. Una victòria del conjunt de Carlos Figueroa el deixaria líder amb una temporada per davant amb les aspiracions més altes que mai.

A Corunya, aquest dilluns, el Roncato va jugar un partit brillant. L’equip va començar perdent, però va ser capaç de donar la volta a l’electrònic i va tenir serioses opcions a la victòria final. L’argenti Lucas Ordoñez va signar dos gols més i ja en suma nou.

Font: Dorsal