Semblava impossible, però ho hem aconseguit. Tornem a ser SUPERCAMPIONS.
Poca gent creia que podia passar, i a can Barça ho tenien tot coll avall, però hem tornat a demostrar que som un equip campió. Guanyar 0-4 al Palau està a l’abast de molt pocs, i ara per ara, potser només del Vic.
Un partit superb en defensa per part dels nostres, amb una brillant actuació de l’Ernest, el nou porter, i amb una excel·lent definició a davant. L’1 a 0, un tret llunyà d’en Titi que s’ha colat per sota del porter blaugrana. El segon, una bola penjada a l’àrea, que David Páez s’ha introduït a la pròpia porteria. Amb el 0 a 2 s’arribava a la mitja part, i els seguidors del Vic es començaven a sentir a l’Olímpic. La remuntada era possible. La segona part ha sigut magistral. El Barça ha despertat i atacava insistentment. Però la defensa era insuperable, i l’Ernest increïble. El 0 a 3, un golàs de mestre. Borja López ha fet una jugada personal espectacular. Ha fet una diagonal, s’ha passat la bola per sota les cames, i mig caient a terra l’ha clavat al fons de la porteria. Un golàs! La final estava empatada i al Palau ningú s’ho creia. Els vigatans estàvem exultants, i els culers no sabien on mirar. L’últim minut ha estat d’infart: dues boles al pal per part del Barça, la darrera en l’últim segon.
Així s’arribava a la pròrroga. Els vigatans estaven exhausts, però creient en ells mateixos. La primera part de la pròrroga ha acabat igual. Els dos equips buscaven el gol d’or que els donés el títol. Però es resistia. Començava la segona meitat i de seguida el Vic arribava a la quinzena falta. L’Ernest l’aturava, i en el rebot, Reinaldo, que havia fallat la falta directa, cometia la desena pel Barça. En Titi ha agafat la bola convençut. Tot el públic xiulava. Però l’ha clavat magistralment. El Palau ha callat i els vigatans hem saltat d’alegria. Ningú s’ho creia, però tornàvem a ser supercampions. 0-4 i la copa cap a Vic.
El partit ha servit per demostrar que continuem tenint un gran equip, que tenim un gran porter, i que podem estar tranquils. Tornarem a lluitar pels títols i continuarem guanyant.
El Barça ens pot continuar robant els jugadors per tenir-los a la banqueta, però mai ens robarà la il·lusió. I és que ningú no pot entendre com en Pujalte pot deixar el millor porter del món a la banqueta.
Com sempre, hi ha hagut representació dels Vigatans 1705 en els desplaçaments. Seguirem el Vic arreu on vagi!

Font: Secció Serrabassa