SEGUEIX EL SOMNI

L’objectiu era la victòria. Doncs objectiu complert. El Roncato Patí Vic va superar aquest dissabte un autèntic matx point cap el títol de lliga davant el Lleida Llista Blava.
Va ser molt difícil. I de fet, el gol de la victòria va arribar a només sis segons del final. Marc Torra va aprofitar la falta directa corresponent a la desena falta dels del Segrià.
I fins arribar a aquest final d’infart, abans hi va haver un partit carregós. Els d’Albert Folguera van plantejar probablement el partit de la única manera que ho podien fer i gairebé els hi va sortir bé.
Al llarg de tota la primera meitat no hi va haver cap gol. El Roncato va tenir opcions davant la porteria de Ramon Gascón, però la bola no va entrar a la xarxa. L’equip de Quim López ha havia comès vuit faltes només a la primera part.
Pocs canvis a la represa. El poc ambient de les graderies de l’Olímpic semblava ser un espill del que passava sobre el terratzo. Els de Ponent van posar la por al cos marcant el primer gol del partit. Per sort, Marc Torra va necessitar només un parell de minuts per demostrar la seva capacitat golejadora i igualar el marcador.
I d’aquí al final molt de patiment.
S’ha de valorar molt el treball fet pels jugadors del Roncato Patí Vic en la recta final del partit. Els de López van saber patir a la pista i no van donar el partit per perdut en cap moment.
I quan ja gairebé el temps estava esgotat, Marc Torra va agafar la responsabilitat de tirar una falta directa a sis segons del final. El golejador, conscient de que era la darrera oportunitat de seguir el camí cap el títol, va clavar la bola a la xarxa. El somni de l’OK Lliga segueix obert.

Font: Dorsal