10 ANYS DE VIGATANS 1705

Vigatans 1705

Des de ja 10 temporades temporades, un grup de joves aficionats del Club Patí Vic decideixen crear un grup d’animació per tal de donar ambient i color a les grades del nostre pavelló. Coincidint que la temporada és la 2004-2005 i que la ideologia dominant dels membres del grup és d’independentisme d’esquerres, el nom que es decideix finalment és el de –Vigatans 1705– , fent homenatge a tots aquells “vigatans” i patriotes que l’any 1705 firmaren el pacte dels Vigatans a la capella de Sant Sebastià , en el qual decidiren enfrontar-se a espanyols i francesos amb l’ajuda d’Anglaterra per tal de defensar a capa i espasa la seva estimada terra enfront de qualsevol imposició o agressió.

Aquesta és ja desena temporada que –Vigatans 1705- assistim cada partit a l’Olímpic per tal d’animar amb tota fidelitat i sentiment el nostre estimat C.P. Vic, alhora que no deixem mai de banda la nostra catalanitat i el nostre independentisme, fet que molts cops molesta als de blau, porra i gorra que vigilen de manera desmesurada que no fem cap “malifeta” a la grada durant el partit.

D’aquesta temporada passada cal destacar l’assistència a tots els partits a casa, així com també el desplaçament a Bassano del Grappa per acompanyar l’equip a la final a quatre de la Copa d’europa.

Aquesta temporada actual el grup ja està superant amb escreix la seixantena de membres fidels, que segueixen l’equip partit a partit tant si guanya com si perd, en els bons moments i els dolents, i és en aquests últims quan es demostra la fidelitat a uns colors.

Per tot això només queda dir que si portes el Vic i Catalunya al cor, no dubtis a animar i disfrutar amb nosaltres.

Un equip, uns colors, uns Supporters. VIGATANS 1705!

CLUB PATÍ VIC

You’ll Never Skate Alone!