EXHIBICIÓ EUROPEA EN ATAC

Qui deia que aquest Roncato Patí Vic no feia gols? L`equip de Ferran Pujalte va signar en la vesprada d`aquest dissabte una declaracions d`intencions a la pista del Prato Primavera. L`equip català va signar un partit de nivell artístic en el més que escaient indret de la Toscana italiana. Els jugadors osonencs es van encomanar de la màgia de l`art de Florència.

L`objectiu de la final four del palau Blaugrana (una cosa així com Bassano, part segona), passava per guanyar al palazzetto de Prato. Els osonencs van marcar la dinàmica del partit des de bon principi. Una jugada interior del capità Titi Roca i un tret de llunt de Romà Bancells situaven la primera diferència 0 a 2. Els transalpins en cap moment van donar sensació de poder donar la volta al marcador. A la mitja part el Roncato ja dominava 0 a 4. Jordi Adroher ja havia començat el seu festival particular de gols. De fet, les defenses italianes són força diferents a les de l`OK Lliga.

En la primera acció de la represa Sergi Pla situava el 0 a 5. El vigatà només va necessitar cinc segons per demostrar a Pujalte que enguany es mereix forces més minuts dels que ja tingut fins ara.

El camí cap el final del partit es va convertir en una exhibició del Roncato. Ferran Pujalte va fer moure bé la banqueta i les rotacions van acabar d`ofegar uns jugadors italians que ja feia molts minuts que es miraven l`electrònic amb cara de que el partit s`acabés el més ràpid possible.

Font: Dorsal