Pocs dies després de passar per sobre l’etern rival arriba la Supercopa. Un nou repte es presenta als nostres jugadors. I Vigatans 1705 encarem el cap de setmana plens d’il·lusió. Sabem que els nostres jugadors ho donaran tot fins al final. Ens han demostrat que gràcies a ells podem somiar. Amb un equip jove i carregat de talent, la temporada passada ens vam endur la copa i vam quedar a les portes de conquerir Europa. I aquest inici de temporada torna a ser esperançador. Vigatans 1705 no volem renunciar als somnis. Confiem en els nostres jugadors perquè han demostrat que són capaços de tot.

El derbi de dimarts va tenir poca història. Si a l’eficàcia en atac, la solvència defensiva i el caràcter guanyador de l’equip s’hi suma una grada entregada i fidel, el resultat és una humiliació a l’etern rival. En un partit rodó, sobresortiren Ferran Font, que amb la seva màgia es va burlar de tota la defensa rival, i Carles Grau, que es va convertir en un mur infranquejable.
La imatge per l’esperança va arribar al final: els últims cinc minuts a la pista hi havia Ferran Font, Jordi Burgaya, Roger Presas i Martí Casas, el present i el futur de l’equip! Quatre jugadors de 20 anys que van saber mantenir la calma i ampliar la victòria fins a humiliar el rival.

I aquest cap de setmana arriba la Supercopa. Vigatans 1705 fem una crida a tota l’afició i a tota la ciutat a fer costat al nostre equip i omplir el pavelló. Més que mai ens hem de convertir en el sisè home i empènyer l’equip fins a la victòria. Cal animar tots junts fins al final. Cal convertir l’Olímpic en el de les grans ocasions. Perquè els jugadors s’ho mereixen i perquè ells ens han fet creure que tot és possible. La Supercopa es juga a Vic i s’hi ha de quedar. I l’afició no pot fallar!

Ara i sempre, Club Patí Vic!