PARTIT DE RECONCILIACIÓ

Després de la decepció davant el Barça, el públic de l’Olímpic volia una compensació. Els jugadors del Roncato Patí Vic li han ofert a la seva afició un històric lideratge a l’OK Lliga. La victòria davant el Lloret i l’empat del Barça a la pista Reus han deixat a l’equip de Ferran Pujalte amb el merescut privilegi de ser líders en solitari.

I per aconseguir aquesta fita història es va haver de superar aquest dissabte a l’enrevessat equip d’Ivan Tibau. Els veterans jugadors del Lloret s’han mostrat com un equip més que competitiu i han estat sempre ficats dins el partit.

L’entrada a l’Olímpic va ser fluixa. La diada del carnaval va competir directament amb l’espectacle esportiu. En el partit, els únics amb disfressa havien de ser els responsables del servei de bar, al final, però, els selvatans també es van vestir amb la disfressa d’un equip gran i van jugar cara a cara davant els de Pujalte. De fet, la sensació era que els dos conjunts es jugaven el lideratge de l’OK Lliga.

El Lloret però, tot i que es va trasmudar per tal de no ser reconegut, va haver d’acabar cedint davant la superioritat local. El 2 a 1 va mantenir emoció fins la darrera jugada del matx. Aquesta vegada el marcador va ser curt. Podriem explicar que al llarg del partit Torra, Carbó i Galán van enviar boles als pals. També podriem explicar que el porter dels gironins, Ferran Serra va neutralitzar boles de gol, i també podem explicar que el Roncato va haver de donar la volta a un marcador que havia vist el 0 a 1 de l’osonenc Quim Casalí. Amb tot, el que podem afirmar, es que aquest Roncato Patí Vic es superior al Lloret i que aquesta victòria és justa, i que el lideratge, encara ho és més.

Font: Dorsal