CLAR MISSATGE DEL PÚBLIC DE L’OLÍMPIC AL BARÇA DE PUJALTE:

El mateix capità del FC Barcelona, Beto Borregán, probablement el millor jugador del món de la darrera dècada, ho comentava aquesta setmana a la web oficial del FC Barcelona: «Jugar a l’Olímpic de Vic sempre és un plaer».

Molta raó tenia l’intel·ligent Beto. Els 2000 seguidors del Roncato Patí Vic que han convertit l’anada de la Supercopa en una autèntica festa, han tingut un comportament exemplar amb el seu equip, l’equip rival, els àrbitres, i amb tot l’entorn encapçalat pel mateix president de la Federació Espanyola Carmelo Paniagua.

Els exjugadors del Roncato, ara al Barça, Sergi Fernández i Marc Torra, han set rebuts amb una emocionada i sentida ovació en el seu retorn a l’Olímpic. Els dos jugadors, encara amb el cor més blanc i vermell i que no pas blaugrana, també s’han emocionat.

Dins els 50 minuts de partit, els seguidors osonencs no han dedicat -tal com ha de ser- ni un sol insult als jugadors del Barça. Ni a ells ni als àrbitres. L’Olímpic ha encaixat la derrota amb una exquisidesa digna dels més grans elogis. Els vigatans han recolzat el seu equip fins el darrer segon de partit.

El públic de l’Olímpic, sí però que ha dictat sentència. Les coses tenen el seu nom i a vegades s’han de dir les veritats. El càntic més utilitzat durant el partit ha set clar i català: «No sou un equip, sou un talonari». Ningú pot portar la contrària al missatge de l’Olímpic.

De fet, el mateix Ferran Pujalte ho ha deixat clar el que ja tothom sabia, els fitxatges de Sergi Fernández i Marc Torra no eren per necessitat del FC Barcelona, eren simplement per debilitar el gran rival: el Roncato Patí Vic.
Els números ho diuen tot, Sergi Fernández ha jugat zero minuts, i Marc Torra una mica més d’un minut a la primera part i una miqueta més a la segona. Tot plegat molt trist.

Amb tot, excel.lents sensacions del Roncato de Quim López, el 2 a 5 ha set exagerat del tot. El Barça haurà de lluitar molt per tornar guanyar aquest Roncato Patí Vic.

Font: Dorsal