L’hoquei patins comptarà amb noves normes la propera temporada:

* La reiteració de faltes equivaldrà a una falta directa. Hi haurà un primer cicle de 10 faltes i els següents cicles seran de 5.
* Desapareix la targeta groga i les faltes greus es sancionaran amb targeta blava. Aquesta suposarà una falta directa i que l’equip infractor quedi amb un jugador menys durant dos minuts o fins que l’equip amb superioritat numèrica faci un gol. Tres blaves equivaldran a una vermella. Aquesta vermella suposarà que l’equip quedi en inferioritat durant 4 minuts o fins que encaixi un gol.
* Els mals comportaments dels membres banqueta es sancionaran amb vermella, a excepció dels jugadors, que només veurien la blava. Si no es localitza al culpable del mal comportament és l’entrenador qui s’emporta la blava.
* S’avança la falta directa dos metres i es situa centrada amb la porteria i no als costats com fins ara. El jugador podrà acostar-se o tirar directament. El penal serà obligatòriament tirat de forma directa i el porter no es podrà moure fins que el jugador toqui la bola amb l’estic.
* S’introdueix el passiu, és a dir, que si l’àrbitre considera que un equip no vol atacar o perd temps, aixecarà els braços i aquell equip tindrà 5 segons per tirar a porterir. Si no ho fa, la possessió passa a l’equip rival.
* No hi haurà línia de camp enrere i els equips podran jugar al seu camp als cops que vulguin però només durant 5 segons. Si se n’abusa l’àrbitre pot pitar passiu.
* En els últims 5 minuts es podrà canviar el porter per un jugador de pista.
* Es redueix la zona de protecció del porter que, a més, podrà posar el genoll a terra durant una acció de joc.

Font: Dorsal