HOQUEI D´ESTRATÈGIA

Un gran treball per molt poc premi. El CP Vic va perdre un partit en el qual va tenir opcions fins i tot a la victòria final. Tot i que el matx només va comptar amb un gol, els 1000 seguidors de
l´Olímpic van vibrar amb el joc dels dos equips.
CP Vic i Liceo, com ja és un habitual en les darreres presències de l´equip gallec a Vic, van oferir un dels partits més interessants de la temporada. Ferran Pujalte i Carlos Gil van jugar un partit d´estratègia tàctica. Probablement dels millors partits que es podran veure aquesta temporada en totes les competicions d´hoquei.

El CP Vic va sortir decidir a buscar la porteria del vigatà Xevi Malian. El Liceo, des de la primera jugada, tampoc va deixar clar que es presentava a l´Olímpic amb la victòria com a únic objectiu. L´exporter del Sant Hipòlit va començar en els dos primers minuts a demostrar que la seva actuació a Vic seria excel•lent. I a la porteria contrària, Carles Grau, també va tornar a signar una actuació memorable, deixant una vegada més en envidencia que és el porter menys golejat pel fet de ser el partit més en forma a l´OK Lliga.

Va ser un partit de duels directes, a banda dels comentats entre els dos tècnics i els dos porters. Punt i part mereix també l´actuació dels dos capitans. Titi Roca i Jordi Bargalló van elevar el joc al nivell de la intel•ligència. La primera part del partit és de les que s´ha d´ensenyar als petits de l´hoquei base. El CP Vic va enviar 2 boles als pals dins la primera meitat. El Liceo també va veure com Grau neutralitzava un penal de Jordi Bargalló. L´excel•lent joc del CP Vic en els primers vint•i•cinc minuts es van traduir en el marcador de faltes: 8 pel Liceo i només 3 pel Vic en tota la primera meitat.

La segona part va venir marcada pel gol de Jordi Bargalló als 2 minuts de la represa. Va ser una genialitat del probablement millor jugador de la lliga. El capità del Liceo va jugar 50 minuts, i ho va fer com a líder i sense baixar la intensitat en cap moment.
En alguns moments del partit, les exigències tàctiques de la situació van fer que Nando Pujalte hagués de jugar en tres defenses i un davanter, però fins i tot en aquesta situació, el CP Vic va ser qui més ocasions clares de gol va tenir.

La part final del partit va ser un atac i gol contra la porteria de Malian. Ningú va poder marcar el gol de l´empat. Les boles del Vic es van tornar a trobar amb els pals com a pocs amics en aquest partit. Fins i tot en el darrer segon de partit, el CP Vic va crear una clara ocasió de gol.

El públic va acomiadar els dos equips amb una tancada ovació, de fet, ja forma part de lo més habitual que el Liceo rebi aplaudiments quan abandona l´Olímpic de Vic.

Font: Dorsal