Primer partit del 2009 i primera derrota. Les ganes que ens tenia el Reos de revenja eren molt grans i es van presentar a Vic amb un seriós plantejament defensiu. Fins i tot podríem dir que no va ser reiteradament violent, però alguna acció antiesportiva hi va haver per part d’indesitjables com en Pedrito i en Garcia.
El nostre Vic va lluitar fins al final, però sembla que continuem arrossegant els mals del 2008 i ens costa moltíssim fer gols de penal. De totes maneres continuem estant a dalt, a un punt de líder i espantant a tots els equips.
La primera part va acabar amb un 0-0 que deixava el partit obert a tothom. La segona part va començar amb un gol anul·lat a Marc Torra per una falta discutible. Va recollir el rebot des de terra, i els àrbitres van considerar que havia picat la bola amb el genoll a terra. La jugada anava precedida d’un claríssim penal sobre ell mateix. Altres actituds arbitrals van aixecar el públic i van fer cridar algun FORA FORA d’indignació.
El partit va acabar amb una sorollosa xiulada al Reos i als àrbitres. Pedrito va marxar provocant i encenent encara més els ànims dels aficionats vigatans.
Tot i la derrota continuem a dalt i lluitarem fins al final. I aquest any segur que cau algun títol.
Som-hi Patí Vic.
Ànims jugadors.

Vigatans 1705
Ara i sempre Club Patí Vic