Alcoi ha set una festa per rebre el líder de l’OK Lliga. Els alacantins han omplenar el seu pavelló Francisco Laporta.
EL RONCATO TAMBÉ SAP GUANYAR PARTITS ENREVESSATS

Aquest és un dels desplaçaments històricament difícils pel conjunt de Ferran Pujalte, aquesta vegada però, han trencat el tabú i han acabat remuntant un partit que havien començat perdent.

El matx ha començat amb ensurt. Una bola al coll del porter Sergi Fernández ha aturat uns minuts el partit. L’internacional ha pogut seguir en pista. Als sis minuts de joc Rodero ha aprofitat un rebuig per marcar el primer gol del partit. El matx era obert, amb oportunitats pels dos conjunts, però el Roncato ha tingut poca sort en aquesta fase del partit. Els jugadors de Pujalte han estavellat tres boles als pals. Pujalte ha mogut la banqueta més que mai, però a la mitja part el Roncato Perdia 1 a o.

A la represa el partit ha variat poc. El Roncato tenia oportunitats, però cal dir que els de Diego Mir també. Els dos equips tenien oportunitats clares. La definició del partit no ha arribat fins els darrers deu minuts de partit. Primer Borja López ha igualat el partit amb un tret des de fora, i després Romà Bancells ha aprofitat una assistència dins el quadre. Era l’1 a 3.

Alcoi però, és una ciutat per patir. I a dos minuts del final, Cristian fa pujar el 2 a 3 de penal. Primer havia aturat el penal en Sergi, però els àrbitres n’han xiulat dos de consecutius i a la segona Cristian el marca d’un tret directa.
El Roncato però, ha sapigut aguantar la victòria mínima fins el final.

Font: Dorsal