LA SORT DELS CAMPIONS

El Roncato Patí Vic ha guanyat el primer partit de l’OK Lliga. L’equip de Quim López ha superat l’Alcoi per un ajustat 2 a 3 després d’un partit veritablement complicat.
La pista del Patín Salesianos de la ciutat alacantina és històricament complicada. Enguany a més, l’han pintat de color blau i el parquet s’ha convertit en una superfície encara més estranya per jugar a hoquei. La bola fa estranys, els jugadors patinen de manera irregular, i quan s’humiteja, patina més que mai.

Tot i aquesta situació, els primers minuts del Roncato Patí Vic han set molt bons. Els vigatans han donat imatge d’equip campió i han superat del tot els jugadors de Diego Mir. El marcador ha vist com el Roncato agafava dos gols d’avantatge, uns gols materialitzats per Marc Torra i Miquel Masoliver.

La història del partit ha canviat del tot. El joc de conjunts del Roncato ha anat a menys i els blau i granes han agafat progressivament confiança. Abans de la mitja part els del País Valencià havien igualat l’electrònic a dos gols.

I la segona part ha set un autèntic correcamins. El partit ha tingut oportunitats per les dues bandes. Sergi Fernández, una vegada més, ha salvat el Roncato en més d’una ocasió.

Romà Bancells ha aconseguit tornar avançar el seu equip a cinc minuts pel final. Tot i el gol, el Roncato ho ha passat molt malament. A tres minuts pel final fins i tot han tingut una superioritat en pista que no han aprofitat.

Al final el Roncato Patí Vic ha aconseguit sumar la primera victòria de la temporada.

Font: Dorsal