Argumentar que un partit d’hoquei amb marcador final d’empat a zero gols pot semblar difícil d’explicar. Aquest dimarts però, l’Olímpic del CP Vic ha viscut un partit d’alt nivell. Els conjunts de Ferran Pujalte han signat un matx de nivell i els 1500 seguidors que han presenciat el partit en directe, han vibrat amb el joc vist.

I el zero a zero final? doncs probablement cada zero té un nom. El primer es diu Sergi Fernández, genial. I el segon Aitor Egurrola, també genial. Mai escriure una crònica d’hoquei en un partit amb el lideratge en joc podia esdevenir una feina fàcil.

Però com que, a banda de parlar del nivell dels dos millors porters del món, també hem d’explicar altres coses, podem argumentar que en la primera meitat el Roncato Patí Vic ha set superior al Barça. Els de Quim Paüls s’han vist superats en tot, menys en gols. El Roncato ha recuperat en aquests vint-i-cinc minuts el nivell exhibit durant el 2008. Els vigatans han jugat clarament els millors minuts del 2009.

A la represa la dinàmica ha variat força. Dins el Barça, l’osonenc Miquel Masoliver s’ha convertit en el referent del seu equip, i amb la seva direcció el Barça ha pujat el llistó del seu nivell. De fet, els blaugranes han enviat quatre boles als pals de Sergi Fernández. Els de Pujalte també han respost amb jugades brillant que ha neutralitzat l’Aitor. Tot plegat un gran partit. Els dos conjunts han tingut opcions a la victòria fins el darrer segon del matx

El públic de l’Olímpic ha marxat content, i els dos equips també. I d’aquí poc, nou enfrontament a l’Olímpic entre Roncato i Barça, la propera vegada serà en partit de la Lliga Europea.

Font: Dorsal