FEINA FETA

El proper onze de maig el CP Vic jugarà les semifinals de la Copa d’Europa de la CERS contra el CP Vilanova, en un partit únic dins la Final Four en una seu encara per designar, tot i que el conjunt del Garraf és el millor posicionat per acollir-la.
El conjunt de Ferran Pujalte s’ha guanyat aquest privilegi després de guanyar per un contundent 0 a 4 al conjunt de francès de la Vendéenne en la tornada dels quarts de final (2 a 2 a Vic a l’anada).
La població de La Roche sur Yon es va bolcar amb el seu equip i va emplenar el pavelló per rebre la visita del conjunt vigatà. El públic de la població del País de Loria va tenir un comportament exquisit amb el CP Vic .
De fet, probablement el rival més difícil que van tenir els vigatans va ser l’estranya superfície la pista del pavelló on es va jugar el matx.
L’equip de Nando Pujalte va buscar la porteria contrària des del primer minut, però l’ordenada defensa dels gals dificultava l’arribada del primer gol. El Patí donava molta velocitat i verticalitat a la bola, molt més del que és habitual, de fet, desgastar l’equip rival era també un dels objectius dels més experimentats jugadors vigatans
El CP Vic va fer una gran feina de desgast, sense cometre errades i el primer va arribar ja dins la segona meitat. Van ser uns 25 minuts inapel·lables amb un parcial contundent: 0 a 4.
Jacint Molera va obrir el marcador als dos minuts de la represa i dos gols de Roger Rocasalbas sobre l’equador de la segona meitat van sentenciar partit i eliminatòria. Abans d’arribar al final, Cristian Rodríguez va fer pujar el 0 a 4 a l’electrònic.
El porter Carles Grau va ser un altres dels destacats del matx, deixant la seva porteria de nou a zero. De fet, Grau només ha rebut un gol en els tres desplaçaments europeus d’aquesta temporada. El Patí Vic va rebre zero gols a la pista alemanya del Weil, un gol a Maçanet i cap a la pista de la Vendéenne.
Ara, el proper dissabte, el CE Noia Freixenet jugarà a l’Olímpic de Vic en partit de l’OK Lliga.

Font: Dorsal