ESTIL DE CAMPIÓ

Nova victòria del Roncato Patí Vic. Aquesta vegada per golejada al pavelló de les Comes d’Igualada. L’equip de Ferran Pujalte segueix amb pas ferm al capdavant de l’OK Lliga, compartint privilegi amb el FC Barcelona.

L’equip osonenc, a més, ha guanyat remuntant un 1 a 0 en contra. I es que a la primera part els arlequinats s’han col•locat en avantatge. El Roncato no tenia sort en les jugades d’atac i els de l’Anoia, de fet, practicaven un joc més ràpid que no pas els osonencs. A la mitja part el Roncato anava per darrera a l’electrònic.

Però a la segona part tot ha set diferent, els vigatans s’han tret la son de les orelles i han agafat el domini del partit. Abans ja havien desaprofitat un penal i una falta directa. Primer ha set Carbó en una jugada personal, ha set allò de perdre la bola o no perdre-la, i al final la clavat a la porteria rival. Després ha set Borja López qui ha avançat el Roncato per primera vegada amb un gol de murri. I després, no podia ser d’altra manera, el golejador de l’equip,Jordi Adroher, ha fet pujar l’1 a 3 i l’1 a 4. El partit s’ha acabat amb un festival del Roncato Patí Vic.

Adroher, amb els dos nous gols, encapçala la classificació de golejadors de l’OK Lliga igualat amb 15 gols amb Cabestany del Noia, Gil del Reus i Seró del Lleida.

Font: Dorsal