titi-rocaEn Titi, l’etern capità, ha decidit penjar els patins després de 25 anys al club i 16 al primer equip, dels quals els últims 9 com a capità. En la roda de premsa de comiat ha estat envoltat de l’actual plantilla del primer equip, antics companys de vestidor, familiars, socis i aficionats, junta directiva, jugadors de l’hoquei base i els Vigatans 1705. Emocionat, ha reconegut que avui era un dels dies més tristos de la seva vida. L’hoquei patins, ha dit, “m’ho ha donat tot”. S’ha declarat un “privilegiat” d’haver pogut jugar tota la vida al Club Patí Vic, i, entonant el càntic, ha declarat el seu amor etern al club, perquè, diu, “tu és la meva vida, tu em dónes alegria, i sempre dins del meu cor et duré”. No ha passat per alt els seus orígens, i per això ha volgut animar els joves jugadors de l’hoquei base a no rendir-se i a gaudir de l’esport nacional de Catalunya.

Professional fins al darrer moment, no ha amagat que li hagués fet il·lusió continuar una temporada més. I malgrat que els companys i el cos tècnic, segons ha fet saber, l’han intentat convèncer perquè es replantegés la decisió, ha decidit retirar-se ja que creu que físicament no es troba al millor moment. La consciència de no voler perjudicar mai l’equip i el club han pesat més que les ganes de jugar. Una darrera lliçó esportiva. Tanmateix, ha deixat la porta oberta a continuar vinculat al club.

Per últim, els agraïments. Ha començat donant les gràcies a tots els companys i entrenadors que l’han acompanyat al llarg de la seva carrera esportiva i ha continuat adreçant-se a l’afició, entre els quals ha destacat Vigatans 1705, a qui ha encoratjat a no deixar d’animar perquè, com ha dit, l’equip i el club ens necessita. La darrera menció, la més especial i sentida, per a la família.

Des de Vigatans 1705 li tornem les gràcies. Les gràcies absolutes a un jugador únic i irrepetible, un exemple de fidelitat a uns colors. Les gràcies per les tardes màgiques que ens ha fet viure. Les gràcies per la complicitat amb la grada i, en especial, amb Vigatans 1705. Les gràcies per haver-se convertit en el vincle entre l’equip i l’afició. Les gràcies per haver donat la cara en els mals moments. Les gràcies per haver compartit les alegries amb tots nosaltres. Les gràcies per haver defensat els nostres colors durant 25 anys i haver-los portat a dalt de tot. Les gràcies per ser un referent. Les gràcies per ser UN DE NOSALTRES!

Titi, recorda, les llegendes mai no s’obliden. Sempre seràs un vigatà 1705!

Titi Roca un de nosaltres!