DIUMENGE, LA TORNA

Aquest diumenge es juga la tornada de la SuperCopa d’Espanya. El partit es jugarà al Palau Blaugrana a partir d’un quart de sis de la tarda.

Després del 2 a 5 de l’anada, el Barça ho té tot de cara per guanyar un títol que la darrera temporada va perdre davant el Roncato Patí Vic.

Tot i el resultat, els jugadors de Quim López podran veure samarretes blanc i vermelles a les graderies del Palau, suposadament en aquella ubicació gens còmode a la que ens té acostumats situar-nos el Barça en les nostres visites a la seva instal·lació.

Dissabte passat, a l’Olímpic, els joves jugadors infantils del Barça van gaudir de la final en un lloc privilegiat a la grada. Els seguidors del Roncato, en canvi, solen ser castigats a les pitjors localitats del Palau, encara que la instal·lació blaugrana estigui buida, com sempre. Però el Roncato Pató Vic sempre tractarà bé a les aficions rivals, encara que no hi hagi contrapartida.

QUIM LÓPEZ:
“A veure si ens podem imposar al Palau i a aquest equip”.

FERRAN PUJALTE:
El Palau acollirà els segons 50 minuts d’una final que sembla encarrilada. Pujalte: “En l’esport mai es pot dir res. El Roncato Vic és un equip de molt potencial que ens pot complicar el partit. Ara tenim l’etiqueta favorits perquè juguem la final a casa, perquè tenim un resultat a favor… Però nosaltres respectem sempre el rival”, ha ratificat l’entrenador blaugrana, que ha explicat que el plantejament de cara a la tornada és “com si haguéssim empatat o perdut de poc”. “Sempre dic als jugadors que nosaltres ens hem de preocupar de rendir bé i la diferència ja la posarà el marcador”, ha sentenciat Pujalte.

Font: Dorsal