Era prioritari guanyar. D’aquesta manera el partit de dimarts a l’Olímpic agafa encara més trascendència. El Roncato Patí Vic es jugarà el lideratge de l’OK Lliga davant el FC Barcelona a partir de les nou del vespre a l’Olímpic.

El poliesportiu Pins Vents de Sitges és una pista complicada tot i la situació de l’equip. Pel Roncato, després de perdre a casa davant el Lleida, era obligatoria guanyar per recuperar la dinàmica d’equip capdavanter a la calssificació. I el triomf es va haver de treballar de valent a la capital del Garraf. El conjunt de l’exjugador del CP Vic Xavi Navarrete es va mostrar com un equip ben situat a la pista. De fet, la seva posició a l’OK Lliga els hi permet jugar sense gaire´be cap pressió.

Aquesta vegada, dins l’equip titular, destacar la presència del vigatà Sergi Pla. Després d’unes jugades inicials de tempteig, el Roncato ha agafat el domini del partit i la seva superioritat ha set important. Aquesta situació però, no s’ha traduït en gol.

Als setze minuts de partit Ferran Pujalte sol.licita un temps mort. I d’aquí al final del primer temps el partit ha set un atac i gol contra la porteria dels locals. El gol però, no ha arribat fins a pocs segons de la mitja part. Ha set el golejador Jordi Adroher el que ha marcat el 0 a 1 de penal. De fet, el resultat era fins i tot curt pels mèrits d’uns i altres.

Ja a la segona, ha set el mateix Adroher el que ha fet pujar el 0 a 2. Els 400 especatadors del poliesportiu han donat el partit per perdut. Els seguidors osonencs han pogut gaudir fins el final del joc del seu equip. El marcador ha set curt pel joc, per les ocasions i pels mèrits fets sobre la pista. Els jugadors de Pujalte han perdonat moltes ocasions de gol.

A poc més de dos minuts pel final però, un contracop ben portat dels blanc i blaus fa pujar l’1 a 2 al marcador. Tot i l gol, el Roncato no ha patit per la victòria.

Font: Dorsal