TRIOMF EN UNA PISTA DIFÍCIL

El Roncato Patí Vic ha sumat aquest divendres una nova victòria en una pista de les qualificades com a difícils de jugar. L’equip de Ferran Pujalte va signar un partit intel•ligent. Van aplicar sobre la pista el que calia per sumar la victòria i els tres punts van acabar al sarró osonenc. Amb aquest triomf, juntament amb la derrota del Barça al Palau davant l’Igualada (1 a 2), el Roncato Patí Vic torna ha compartir liderat amb el conjunt blaugrana al capdavant de l’OK Lliga.

A Maçanet de la Selva qualificaven el partit com el “més maçanetenc de l’Ok Lliga”.I es que dins l’equip del Roncato hi ha dos maçanetencs formats a la pedrera del club gironí: l’internacional Romà Bancells i el golejador Jordi Adroher.

L’entrenador del Maçanet, Marc Siscart, ja havia lloat les virtuts del Roncato: “tenen jugadors individuals de gran nivell i units formen un equip molt compacte i equilibrat” . Siscart també argumentava que “és un dels equips que treballa millor els contraatacs i el joc interior” . El tècnic de l’equip de la Secció d’Hoquei de l’Unió Maçanetenca, la va encertar de ple.

Dos gols de Titi Roca i Sergi Pla van servir per arribar a la mitja part amb una clara avantatge de 0 a 2. A la represa l’equip osonenc va rendabilitzar l’avantatge i Marc Torra va fer el 0 a 3 gràcies a un penal. Els de la Selva es van situar 1 a 3, però la realitat es que la victòria mai va està en perill pel Roncato. Els de Pujalte, tot i jugar una mica a estones, van ser sempre molt superiors als arlequinats locals. De fet, el jugador més destacat del SHUM va ser el seu porter, l’osonenc David Calonge.

En la recta final del partit Marc Torra va fer pujar el resultat final d’1 a 4 gràcies a una falta directa excel•lentment executades.

Font: Dorsal