CP Vic 4 – CP Voltregà 1
Ahir dimarts es va jugar a l’Olímpic el partit més esperat de l’any, el derbi dels derbis de la comarca d’Osona, és a dir, el nostre Vic enfront l’etern rival, el Voltregà. Una vegada més l’equip visitant arribava al matx en una situació dramàtica, en lloc de descens i molt necessitat de punts, per això, la victòria, a part de ser molt necessària després de les últimes ensopegades, serviria també per enfonsar una mica més el conjunt de St. Hipòlit.
L’ambient al nostre pavelló va ser el de les grans ocasions, magnífic aspecte de la grada de Vigatans 1705, amb un gran nombre de joves disposats a animar en tot moment l’equip i amb la novetat d’un nou banderó, amb els colors del Vic i de la nostra pàtria.
Pel que fa al matx en si, un començament perfecte del Vic ens posà per davant 2 a 0 ben aviat, resultat amb el que s’arribà al descans. A la represa un gol visitant donà certa emoció i, fins i tot alguna estona de patiment, però dos gols més del nostre Vic sentenciaven el derbi i feien vibrar una grada literalment embogida.
Vigatans 1705 ens mostrem molt contents de l’ambient viscut dutant el derbi i per això fem una crida a tot el jovent vigatà a acompanyar l’equip en els pròxims compromisos importants pel nostre Vic, La Copa del cabró a Igualada i el vital partit contra el Porto de la Copa d’Europa.

VIGATANS 1705 – SUPPORTERS CLUB PATÍ VIC