UN PATÍ VIC MOLT FERM

El derbi va ser vigatà. L’equip de Ferran Pujalte va ser superior al de Ricard Ares i es va adjudicar el derbi per un clar 3 a 0. L’Olímpic va viure una autèntica festa de l’hoquei patins. Més de 3000 persones van convertir el pavelló vigatà en un escenari únic i insuperable per la disputa d’un partit d’hoquei.

I la gran festa dels seguidors es va traduir en un bon partit d’hoquei dins la pista. CP Vic i CP Voltregà van jugar un partit interessant que va començar amb les lògiques precaucions i que va anar de menys a més pel que fa a les emocions i la intensitat.

Aquest també era el derbi dels debutants, amb un conjunt de Sant Hipòlit que tenia a un Xevi Lladó com a debutant en el derbi i a un Petxi Armengol que hi tornava després de molts temporades a Blanes. Pel CP Vic, Roger Rocasalvas i Cristian Rodríguez també s’estrenaven en el clàssic osonenc.

I després de diverses oportunitats pels dos conjunts, una excel·lent jugada trenada per tot l’equip vigatà, la va convertir en gol el jove Xevi Terns. Tot això encara dins la primera meitat.

Els condicionants tàctics van variar poc a la represa, amb dos entrenadors que rodaven força la banqueta, tot i que aquets relleus de jugadors aportaven poques modificacions en els plantejaments de Vic i Voltregà.

En aquest parcial de partit, i sense que el joc perdés intensitat en cap moment, els dos porters, Carles Grau i Roger Torelló van fer diverses aturades complicades. Després de molts minuts d’incertesa, el 2 a 0 local va arribar en un bon tret exterior de Cristian Rodríguez.

Amb el 2 a 0 el Voltregà va intentar assetjar més la porteria local amb més trets exteriors, però el CP Vic es va mostrar com un conjunt molt ferm. I ja en les darreres jugades del partit, Roger Rocasalvas va situar el 3 a 0 definitiu en una bona execució d’una falta directa.

Un derbi amb molts atractius i amb una exquisida esportivitat dins i fora la pista.

Font: Dorsal