El Roncato Patí Vic s’ha classificat amb autoritat per les semifinals de la Copa del Rei. El rival d’aquest dissabte a partir de les sis de la tarda a Igualada serà el Reus Deportiu que ha eliminat el Cemex Tenerife per 3 a 1.
L’equip de Pujalte va està acompanyat per un bon número de seguidors aquest dijous al pavelló Les Comes d’Igualada. EL viatge fins la capital de l’Anoia va valer la pena: el Roncato Patí Vic va jugar una excel•lent segona part.
Els primers vint-i-cinc minuts van ser de poc nivell i força igualats. El Proinosa Igualada no va poder superar mai l’equip de Pujalte. Els vigatans, de fet, semblava que era més problema d’acabar de confiar en les seves possibilitats que no pas res més. El primer gol el va marcar Titi Roca de penal. Abans de la mitja part Jordi Bargalló va igualar el marcador.

I el millor va arribar en la segona part. El Roncato Patí Vic va agafar el domini del partit i va encara sense por la porteria d’Oriol Bargalló. Una excel•lent assistència de Carbó va servir per a que Marc Torra situés el 2 a 1. Un gran gol.
Els minuts següents van ser un atac i gol contra la porteria de Bargalló. El tercer gol no va arribar però fins el minuts 46. Va ser el mateix Torra gràcies a un més que clar penal comès sobre ell mateix.

En els darrers minuts l’Igualada ho va provar tot, però el Roncato Patí Vic en cap moment va veure perillar el seu triomf.

Font: Dorsal