LA SATISFACCIÓ DE GUANYAR A SANT HIPÒLIT

Nova victòria del Roncato Patí Vic. Aquesta jornada amb la satisfacció afegida de ser en el derbi. Marcador final d’1 a 2, un resultat apretat i fins i tot just, tot i que l’equip de Ferran Pujalte sempre va donar la sensació de tenir el partit més que controlat.

Sorpresa inicial dins el partit. Un tret exterior de Gerard Teixidó situar el primer gol local al marcador. Aquest 1 a 0 però, no fa canviar la dinàmica del partit. El guió del matx semblava escrit amb lògica i no pasaven gaires coses especials. Els primers minuts, això sí, van ser de domini de l’equip de Ricard Muñoz. El Güell Voltregà havía sortit amb idees clarament ofensives. Els locals tenien possessions llargues, tot i que poques vegades entraven a l’àrea vigatana.
Un temps mort sol.licitat per Ferran Pujalte serveix per fer variar la tònia inicial. El Roncato agafa el control i una genialitat de Jordi Adroher iguala l’electrònic. Encara faltaven dotze minuts per la mitja part.

Els primers minus de la represa segueixen amb domini blanc i vermell. El joc va evolucionant cada vegada cap a unes jugades més difícils de realitzar. Tots plegats juguen uns minuts d’hoquei molt espesos, probablement els pitjors minuts del partit. Pujalte fa moure la banqueta i dóna entrada paral.lelament a Titi Roca i Sergi Pla, el seu equip crea més ocasions, la majoria de vegades aturades amb faltes locals.

Els minuts pasen i el marcador no es mou. El joc compte amb moltes transicions, però cap dels dos porters té feina exagerada. I l’estocada arriba a quatre minuts del final. Un contracop l’executa perfectamente Jordi Adroher. És el seu segon gol i el que representa la vitòria per Roncato Patí Vic. Els darrers minuts van ser de pressió local, però els de Pujalte van saber llegir bé el guió que tocava seguir.
Una nova victòria del Roncato Patí Vic dins el derbi.

Font: Dorsal