VICTÒRIA DAVANT UN BON EQUIP

Bon partit del Roncato Patí Vic davant un Grup Clima Mataró que ha mostrat bones maneres al Pavelló Olímpic del CP Vic. La golejada per 5 a 1 serveix a l’equip de Ferran Pujalte mantenir una setmana més el privilegi de ser líder de l’OK Lliga. L’equip vigatà segueix mantenint un goal average a favor de tres gols davant el FC Barcelona.

El Roncato Patí Vic s’ha mostrat com un equip amb les idees clares. Els del Maresme no han trobat mai facilitats per entrar dins el quadre defensiu vigatà. El porter del Roncato, Sergi Fernández, ha hagut però de demostrar una jornada més les seves qualitats davant diferents trets dels visitants al llarg del partit. Durant la primera meitat el Roncato Patí Vic només ha set capaç de fer un gol. 1 a 0 a la mitja part.

La segona part ha set força més moguda. El festival de gols ha anat passant del 2 a 0 al 2 a 1. I tot seguit, el ràpid 3 a 1 del Roncato ha set la clau del partit. En la recta final els de Pujalte s’han destapat i han assetjat de manera constant la porteria visitant. La golejada, de fet, ha arribat en aquesta recta final del partit.

Font: Dorsal