El Roncato Patí Vic ha sumat les dues victòries dins els dos grans derbis de l`OK Lliga sense haver encaixat cap gol en contra. En el partit de la primera volta 5 a 0 a l`Olímpic, i en de la segona volta d`aquest dimarts, 0 a 1 a l`Oliveras de la Riva. Aquests zero gols en contra davant l`etern rival representa tot una fita històrica. La defensa del Roncato va camí de rècord.

I es que el 0 a 1 d`aquest dimarts a Sant Hipòlit s`ha de valorar en mesura de la seva importància. Els vigatans van jugar contra un equip molt necessitat de punts i amb un ambient contra, tot i que això sí, els jugadors del Roncato van comptar amb un més que nombrós seguidors vigatans.

El partit dels de Ferran Pujalte va ser molt seriós. La manca de gols va provocar emoció fins el final. Hi va haver més intensitat en el joc que no pas qualitat, realitat gens estranys dins un Derbi. El resultat final va ser curt per les ocasions dels vigatans, especialment en la recta final del partit.

A la primera meitat, el Roncato ja va tenir un penal i una falta directa que no va aprofitar. Els locals també van gaudir d`un penal.

Sobre la meitat la meitat de la segona part una falta sobre Titi Roca va ser sancionada amb penal. Romà Bancells el va convertir en gol gràcies a un xut directa i fort.

D`aquí al final, els de Folguera van prendre més riscos que van facilitar el joc del Vic al contracop. El porter local, Roger Torelló, es va convertir en el gran protagonista en la recta final del partit. Només les seves intervencions van impedir un marcador final més ampli pel Roncato Patí Vic.

Font d’informació: DORSAL Revista virtual.